Sari la conținut
Home » Despre noi

Despre noi

Incredere

Incredere

Intr-o piata in continua schimbare, uneori poate fi dificil sa gasesti un partener de incredere. Cand analizati serviciile unui partener, trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte – sinceritate, fiabilitate, consecventa, integritate, angajamentul fata de client, experienta, diversitate, preturi si nu in ultimul rand, opinii ale altor clienti.

Capacitate

Avem o capacitate de productie de 440 kg/ora de gheata carbonica sub forma de pelete (3 mm si 16 mm) sau blocuri de gheata carbonica de 2, 1 kg. Folosim dioxid de carbon 100% alimentar de cea mai buna calitate. Acesta are un grad de puritate maxim, fiind totodata incolor, inodor si insipid.

Parteneri

Suntem cu adevarat recunoscatori partenerilor nostri pentru ca au avut inceredere in compania noastra. Portofoliul nostru include parteneri precum: Laboratoare de analize medicale, fabrici de OSB, automotive, distribuitori ingrediente alimentare si reconditionare. Analizam tendintele pietei regulat si dezvoltam solutii, programe si politicii care sa aduca atat noua, cat si partenerilor nostrii investitii de succes.

Noi suntem ICE TRUST ! Suntem o echipa capabila sa va ofere tot ce este scris mai sus si pe langa toate astea, va putem oferi sfaturi, zambete și MUUULTA GHEATA CARBONICA !

Va rugam să tineti cont de cateva aspecte inainte de a comanda gheata carbonica:

  • Pentru comenzi mai mari de 10 cutii, va rugam sa ne contactati pentru a va calcula o oferta personalizata.
  • Gheata uscata sublima în 6 zile. Ritmul de sublimare este aproximativ 3kg/zi, in functie de temperatura camerei unde este depozitata si daca este pastrata in ambalajul original.
  • Cu cat cantitatea initiala este mai mica, cu atat gheata carbonica va sublima mai rapid.
  • Comenzile cu Livrare SAMBATA , se pot face pana in zilele de JOI.
  • Comenzile din zilele de Vineri se vor face in scris pana la ora 15:00 si cu confirmare telefonica. Aceste comenzi vor fi onorate in limita stocului disponibil.

DescoperA o alternativA ecologicA adaptatA nevoilor tale

Suntem sociali! Urmareste-ne sau trimite-ne un mesaj.

Urmărește-ne

Distribuie

ANPC